Zonneveld logo


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bedrijf

Zonneveld is leverancier en aannemer, heeft zich gespecialiseerd in kozijnen, deuren, dakkapellen, veranda’s en serres in kunststof, aluminium en hout voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Zonneveld opereert onafhankelijk, gedegen betrouwbaar en flexibel. Per project worden de juiste professionals en producten bij elkaar gebracht om de bouwvraag zo duurzaam en efficiënt mogelijk te realiseren binnen begrotingen. Professionals, die gewend zijn verder te kijken dan u vraagt.

Zonneveld is voor duurzaamheid en zekerheid, werkt met moderne materialen. Bouwen met kwaliteitsproducten en monteren volgens voorschriften, dus met garantie.

Zonneveld denkt met u mee = klantgericht.  Uw ideeën en wensen worden gecombineerd met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Niet met standaardoplossingen maar met flexibiliteit en originaliteit.  Denkt met u mee in woongenot en wooncomfort. Houdt rekening met kostenbesparing op onderhoud. Zorgt voor betere veiligheid. Bouwt met kennis en ervaring naar passende oplossingen, servicegericht en binnen begrotingen.

Zonneveld heeft bewust geen showroom, maar adviseert met behulp van audiovisuele modern apparatuur ( praktijkvoorbeelden – innovatieve producten),  om aantrekkelijke prijzen aan te bieden, door de lage overhead.

 

 

 


Waarom Zonneveld?

- Binnen begrotingen 
- Scherpe offertes
- Directe aankoop bij producent

 

 

 
Neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek.